Fashion Finland, tuttavallisemmin Fafi, on suomalaisen muotialan yhteisö ja tietokanava, joka pyrkii kasvattamaan muotikaupan näkyvyyttä ja arvostusta, tukemaan muotikauppojen ja -kauppiaiden liiketoimintamahdollisuuksia sekä edistämään alan yhteistyötä ja muodin kulttuuria Suomessa.

Liittymällä jäseneksi saat käyttöösi nämä jäsenpalvelut: Henkilöjäsenen jäsenpalvelut pähkinänkuoressa:
 • Kummipalvelu – Jäsenenämme sinulla on käytössäsi Fashion Finlandin maksuton sparrauspalvelu, kummipankki, jonka kautta jäsenet saavat järjestömme omilta asiantuntijoilta apua muotikaupan haasteissa. Asiantuntijuutta meiltä löytyy esimerkiksi vuokrasopimuksiin, kasvun rakentamiseen, asiakaskokemukseen, myyntiin, brändäykseen tai markkinointiin liittyen. Suuremmassa avuntarpeessa oleville yrityksille tarjoamme erillistä FAFI consulting -konsulttipalvelua.
   
 • Digitaalinen muotilehti – Jäsenet saavat laadukkaan, Sami Sykön päätoimittaman Fashion Finlandin digilehden vuosikerran. Lehti kokoaa yhteen muodin ja muotikaupan ajankohtaisimmat ilmiöt, trendit, ihmiset, uutiset, inspiraation ja faktatiedon. Lehti julkaistaan puolivuosittain.
   
 • Oma media-alusta ja muotikaupan tiedotus – Fashion Finlandin oma Fafi.fi -verkkomedia tarjoaa jäsenille monipuolista tietoa ja uusia ideoita muotikaupasta meiltä ja maailmalta. Nostamme jäsenyrityksiämme esille henkilöhaastatteluiden, uutisten ja yritystarinoiden muodossa. Erillisessä jäsenuutisosiossa uutisoidaan vain jäsenyritysten tapahtumista. Pidämme jäsenet kartalla ajankohtaisista aiheista myös viikottaisten jäsen- ja uutiskirjeiden sekä muotikaupan tiedotteiden avulla.
   
 • Lakineuvontaa yritysjäsenille – Fashion Finlandin jäsenyritykset saavat maksutta työsuhdeneuvontaa ympäri vuoden Eversheds Sutherlandin asianajotoimistosta.
   
 • Tapahtumat ja koulutukset – Fashion Finland järjestää vuosittain muun muassa muodin palkintogaalan, seminaaritapahtumia sekä muodin myyntiin, markkinointiin ja pukeutumiseen liittyviä koulutuksia. Jäsenet kuulevat koulutuksista ensimmäisenä ja voivat osallistua useisiin tapahtumiin jäsenhintaan.
   
 • Mainosetuja yritysjäsenille – Jäsenyritykset voivat ostaa mainostilaa Fashion Finlandin verkkomediassa ja sosiaalisessa mediassa jäsenhintaan.
   
 • FAFI consulting – Tarjoamme konsulttipalvelua muotikaupassa toimiville yrityksille. Konsulttimme ovat muotikaupan konkareita. Fashion Finlandin jäsenet voivat ostaa konsultointia jäsenhintaan.
   
 • Muotialan edunvalvonta – Fashion Finland tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen muotialan toimintaedellytyksiä, kasvattaakseen alan arvostusta, edistääkseen muodin kulttuuria sekä tukeakseen alan työllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.
   

Henkilöjäsenen jäsenmaksut 39€ / vuosi
Opiskelijat 25€ / vuosi
Jäsenmaksut vuodelle 2021:
LiikevaihtoJäsenmaksu /vuosiJäsenmaksu /kk
< 0,5 M€ 215,00 € 19,90 €
0,5 - 1,5 M€ 430,00 € 39,90 €
1,5 - 3 M€ 650,00 € 59,90 €
3 - 5 M€ 860,00 € 79,90 €
5 - 8 M€ 990,00 € 89,90 €
8 - 12 M€ 1200,00 € 109,90 €
12 - M€ 1500,00 € 135,00 €


Syötä yrityksen virallinen nimi
Syötä yrityksen markkinointinimi
Syötä Y-tunnus
Syötä katuosoite
Syötä postinumero
Syötä toimipaikka
Syötä puhelin
Syötä yhteyshenkilön etunimi
Syötä yhteyshenkilön sukunimi
Tämä on kirjautumistunnuksenne ja Fafi jäsenkirjeen vastaanottaja
Syötä yhteyshenkilön sähköposti
puhelinnumerot +358 ...
Syötä yhteyshenkilön puhelin
Tarkista pakolliset tiedot ja yritä uudelleen.
Syötä etunimi
Syötä sukunimi
Syötä sähköposti
puhelinnumerot +358 ...
Syötä puhelin
Syötä katuosoite
Syötä postinumero
Syötä toimipaikka
Oppilaitos ja pääaine:
Tarkista pakolliset tiedot ja yritä uudelleen.
Kiitos tilauksesta. Vahvistus lähetetty sähköpostiin.